HTML

Ismerd meg a PayPay.com szolgáltatásainak előnyeit

A PayPay.com internetes pénztárca szolgálatatásairól részletesen.

Friss topikok

  • eszterkertesz22: üdvözlöm!a számlanyitáshoz milyen kártyára van szükséhg?Hitel,mastarcard vagy maestro?ebay-n szere... (2012.01.24. 16:55) Milyen számlát nyissak?
  • mikmaq: Helló! Nemrég nyitottam egy Paypay számlát kifejezetten külföldi bankszámlára utalásra. Küldtem is... (2010.06.29. 22:39) Költségkímélő banki átutalások külföldre
  • borbolya_: @Ügyfélszolgálatos: nagyon szépen köszönöm. Még egyszer gratulálok! (2010.02.28. 09:50) Keress pénzt a PayPayel!

PayPay országok, avagy milyen országokba utalhatok kedvezményesen?

2008.11.13. 12:44 Ügyfélszolgálatos

Amint azt már egy előző bejegyzésben kiemeltem, a PayPay segítségével banki átutalásokat eszközölhetünk külföldre, rendkívül kedvezményes áron, a szokásos banki illetékek töredékéért, gyakrolatilag a világ bármely pontjára.

Ma egy kicsit pontosítom az országok felsorolását. A PayPay az országokat 3 fő kategóriába sorolja aszerint, hogy az adott országban milyen mértékben elérhetőek a PayPay szolgáltatásai.

1. Lefedett országok - a PayPay szolgáltatásait teljesen támogató országok
Átutalások PayPay számlára helyi bankban átutalással, fizetőkártyával vagy direct debiten keresztül.
Pénzt küldeni vagy fogadni a PayPayen belül.
Kivétel bankszámlára alacsony illeték fejében.
Oldal és támogatás hazai nyelven.
 

 

 

2. Lefedett országok II. - a PayPay szolgáltatásait részlegesen támogató országok
Átutalások saját vagy más PayPay számlára fizetőkártyával, direct debiten keresztül vagy banki átutalással . Pénzt küldeni vagy fogadni a PayPayen belül.
Kivétel bankszámlára alacsony illeték fejében.

 

 

 

3. Lefedetlen országok - a PayPay szolgáltatásait részlegesen támogató országok
Átutalások saját vagy más PayPay számlára fizetőkártyával, direct debiten keresztül vagy banki átutalással . Pénzt küldeni vagy fogadni a PayPayen belül. Kivétel bankszámlára nemzetközi átutalási megbízással.

 

 

 

 

 

 

Az illetékek is változó mértékűek aszerint, hogy milyen kategóriába tartozik az adott ország, ahová az átutalásunkat szeretnénk eljuttatni. Az illetékek táblázatát itt tekintheted meg.

A PayPay országok felsorolását itt tekintheted meg.

Nincs még PayPay számlád? Kattints ide és nyiss egyet ingyen, mindössze 3 perc.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: külföldi ingyenes olcsó számla magyarul személyi megtakarítás pénzküldés olcsón átutalás küldés külföldről külföldre

A bejegyzés trackback címe:

https://paypay.blog.hu/api/trackback/id/tr22766914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása