HTML

Ismerd meg a PayPay.com szolgáltatásainak előnyeit

A PayPay.com internetes pénztárca szolgálatatásairól részletesen.

Friss topikok

  • eszterkertesz22: üdvözlöm!a számlanyitáshoz milyen kártyára van szükséhg?Hitel,mastarcard vagy maestro?ebay-n szere... (2012.01.24. 16:55) Milyen számlát nyissak?
  • mikmaq: Helló! Nemrég nyitottam egy Paypay számlát kifejezetten külföldi bankszámlára utalásra. Küldtem is... (2010.06.29. 22:39) Költségkímélő banki átutalások külföldre
  • borbolya_: @Ügyfélszolgálatos: nagyon szépen köszönöm. Még egyszer gratulálok! (2010.02.28. 09:50) Keress pénzt a PayPayel!

Költségkímélő banki átutalások külföldre

2008.09.09. 12:48 Ügyfélszolgálatos

Az első bejegyzést talán egy általános bemutatóval kellene kezdeni, de ettől most eltekintek.

Azért 2 tömör mondatot azt hiszem bevezetőként elvisel az olvasó:

A PayPay egy pénztárcafunkciókkal ellátott fizetési rendszer az interneten és a mobiltelefonodon.
A szolgáltatások által bárkinek küldhet, pénzt és bárkitõl fogadhat pénzt SMS-ben, emailcímre, PayPay Számlára, vagy bankszámlára.

 

 

 

 

 

 

A PayPay.com rengeteg szolgáltatást nyújt. Mint azt tudjuk, Magyarországon ma még minden külföldi átutalás minimum költsége 1500 forint, éppen ezért talán a PayPay legszélesebb körben használatos szolgáltatása a külföldi banki átutalásokat helyettesítő szolgálatása.

Lényegében arról van szó, hogy belföldi banki átutalással feltöltött PayPay számláról a világon bárhova utalhatsz bankszámlára pénzt, a szokásos külföldi átutalások illetékének töredékéért.

Győződj meg róla, a PayPay illetékeinek táblázatát itt tekintheted meg.

Pl. ha gyakran utalsz Ausztriába, a belföldi átutalás költségén kívül ez 168.83 HUF (a mai napon).

További országok, amelyekbe pénzt tudsz utalni ezen a csekély, 169 forintos költségen:

Németország, Lengyelország, USA, Cseh köztársaság, Szlovákia, Belgium,    Finnország, Lettország, Portugália, Svédország, Bulgaria, Franciaország, Litvánia, Romania, Nagy-Britannia, Cyprus, Görögország, Luxemburg, Szlovénia, Dánia, Írország, Malta, Spanyolország, Észtország, Olaszország, Hollandia.

Természetesen ez visszafelé is igaz, azaz bárki a fenti országokból ezen az alacsony költésgen tud pénzt hazautalni magyarországi bankszámlára.             

Alapvetően ügyfélbarát a PayPay, mivel a számlanyitás és számlavezetés ingyenes.

<<<Ide kattintva>>> máris nyithasz egy új PayPay számlát.


Ha kérdésed van a PayPay szolgáltatásaival kapcsolatba, kattints ide és Használd a cég Ügyfélközpontját.

 

 

A PayPay szolgáltatásainak részletes leírását hamarosan folytatjuk.

 

1 komment

Címkék: külföldi pénz pénzküldés átutalás

A bejegyzés trackback címe:

https://paypay.blog.hu/api/trackback/id/tr62655345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikmaq 2010.06.29. 22:39:31

Helló! Nemrég nyitottam egy Paypay számlát kifejezetten külföldi bankszámlára utalásra. Küldtem is egy összeget német bankba (IBAN, SWIFT kódokkal persze) már egy hónapja, de még nem érkezett meg állítólag. Mennyi ideig tart az átutalás a Paypaynél? Hogyan tudom meg, hogy megérkezett-e az utalt pénz rendesen a címzettnek? Köszi!
süti beállítások módosítása