HTML

Ismerd meg a PayPay.com szolgáltatásainak előnyeit

A PayPay.com internetes pénztárca szolgálatatásairól részletesen.

Friss topikok

  • eszterkertesz22: üdvözlöm!a számlanyitáshoz milyen kártyára van szükséhg?Hitel,mastarcard vagy maestro?ebay-n szere... (2012.01.24. 16:55) Milyen számlát nyissak?
  • mikmaq: Helló! Nemrég nyitottam egy Paypay számlát kifejezetten külföldi bankszámlára utalásra. Küldtem is... (2010.06.29. 22:39) Költségkímélő banki átutalások külföldre
  • borbolya_: @Ügyfélszolgálatos: nagyon szépen köszönöm. Még egyszer gratulálok! (2010.02.28. 09:50) Keress pénzt a PayPayel!

Keress pénzt a PayPayel!

2008.09.16. 11:59 Ügyfélszolgálatos


 

A PayPay felhasználóinak lehetőséget nyújt internetes pénzkeresetre.

Ez egy remek lehetőség online bevétel teremtésére vagy akár már a meglévő internetes bevételeid növelésére is.

A PayPay 10% jutalékot fizet a Lefedett országokba küldött banki átutalások illetékéből minden általad ajánlott felhasználó esetében.

Több lehetőség is van arra, hogy ismerősödnek, weboldalad látogatóinak vagy akár üzletpartnereidnek felajánld a PayPay szolgáltatásait.

- Fizess, vagy küldj pénzt PayPay számládról emailcímre, vagy SMS-ben ismerőseidnek, vagy barátadinak, akik még nem regisztráltak a PayPayen. Amennyiben Te vagy az első, aki pénzt küldött nekik, Te kapod majd a jutalékokat.


 

 

 

 

 

- Helyezd el weboldaladon a PayPay regisztrációs logót, amelyet a PayPay számládra történő belépés után a Partnerprogrammal kapcsolatos aloldalon találsz:

 

 

- Küld el ismerőseidnek a saját ajánlókódod, amelyet a PayPay számládra történő belépés után a Partnerprogrammal kapcsolatos aloldalon találsz.
Egy példa a partnerkódra:

https://www.paypay.com?frm=8100283939

Kiknek alkalmas felajánlani a PayPay szolgáltatásait?

- ismerőseidnek, barátaidnak, üzleti partnereidnek, akik gyakran küldenek pénzt külföldre ill. fogadnak átutalásokat külföldről, pl. külföldön dolgoznak, stb.

- kereskedőknek, aik weboldalukon kínálják termékeiket, szolgátatásaikat és szeretnének átutalásokat fogadni bankkártyáról is,

- kereskedőknek, akik külföldi ügyfelekkel rendelkeznek, üggetlenül attól, hogy rendelkznek-e weboldallal,

- azoknak, akik kedvelik az egyszerű és olcsó pénzügyi szolgáltatásokat.



A következő részben a PayPay egyik extra szolgáltatásáról írok, amely közkedvelt a PayPay felhasználói között.
 

3 komment

Címkék: online bevétel kereset pénzkerest

A bejegyzés trackback címe:

https://paypay.blog.hu/api/trackback/id/tr61665910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borbolya_ 2010.02.25. 18:59:06

szia! Irtó jó a leírásod. Nagyon tetszik. Egy dologban azonban segíthetnél. Hol találom meg a partnerprogramot, mert én sehol sem látok ilyesmit. Köszi

Ügyfélszolgálatos · http://paypay.blog.hu 2010.02.25. 19:06:28

Szia, sajnos a Partneprogram jelenleg nem működik, történt néhány átalakítás az oldalon és ezt a részét nem tették még rendbe.
Az hogy mikortól indul ismét, még nem lehet pontosan tudni.

borbolya_ 2010.02.28. 09:50:42

@Ügyfélszolgálatos: nagyon szépen köszönöm. Még egyszer gratulálok!
süti beállítások módosítása