HTML

Ismerd meg a PayPay.com szolgáltatásainak előnyeit

A PayPay.com internetes pénztárca szolgálatatásairól részletesen.

Friss topikok

  • eszterkertesz22: üdvözlöm!a számlanyitáshoz milyen kártyára van szükséhg?Hitel,mastarcard vagy maestro?ebay-n szere... (2012.01.24. 16:55) Milyen számlát nyissak?
  • mikmaq: Helló! Nemrég nyitottam egy Paypay számlát kifejezetten külföldi bankszámlára utalásra. Küldtem is... (2010.06.29. 22:39) Költségkímélő banki átutalások külföldre
  • borbolya_: @Ügyfélszolgálatos: nagyon szépen köszönöm. Még egyszer gratulálok! (2010.02.28. 09:50) Keress pénzt a PayPayel!

Webes eszközök online kereskedőknek a PayPaytől

2008.10.29. 18:40 Ügyfélszolgálatos

A PayPay egyéb szolgáltatásai mellett internetes kereskedőknek weboldalaikon elhelyezhető webes eszközöket is kínál.
Ezeket a nyomógombokat használhatod weboldalaidon és webáruházadban egyaránt.

Miután létrehoztad a kereskedelmi PayPay számlád és elvégezted a hitelesítéshz szükséges lépéseket, igényleheted a kereskedelmi eszközök használatát.

Ezek segítségével átutalásokat fogadhatsz bankkártyáról (pl. Mastercard, VISA), Direct Debiten keresztül (pl. átutalásokhoz az USA-ból), banki átutalással és természetesen más PayPay felhasználóktól is.

A Vásárolni most nyomógomb egy nagyon praktikus eszköz a weboldalon. Amikor egy vásárló erre kattint, megnyílik egy új oldal, mely tartalmazza az átutalás adatait ill. a fizetési lehetőségeket:

 

Ajándékozzon vagy Donate nyomógomb elhelyezésére is lehetőséget nyújt a PayPay pl. non-profit szerevezetek számára. Az összeg természetesen tetszőlegesen megválasztható:
 

 

A Bevásárló kosár - Kosárba tenni nyomógombot érdemes minden termék mellé elhelyezni a weboldaladon vagy webáruházadban. Így lehetősége van az ügyfeleknek, hogy több terméket kiválasztása után egyszerre fizessenek.

 

 

 

 

 

 

 

Nyomógombok széles választékát találhatod a PayPay Képgaláriában.


A weboldal- és webáruház tulajdonsok számára nyújtott lehetőségekről a PayPay magyar nyelvű oldalán olvashatsz részletesen.

Ha kérdésed van, ne habozz és kérdezd a cég magyar nyelvű Ügyélszolgálatát.
 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: webáruház nyomógombok

A bejegyzés trackback címe:

https://paypay.blog.hu/api/trackback/id/tr49739062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása